Засідання групи забезпечення ОНП з «Філософії»

27 квітня 2021 року

     26 квітня 2021 року відбулося засідання групи забезпечення освітньо-наукової програми підготовки фахівців третього (аспірантура) освітнього рівня з «Філософії». Гарант програми, професор кафедри філософії та міжнародної комунікації Сторожук С.В. повідомила про те, що в процесі підготовки до акредитаці постійно відбуваються зміни, тож викладачі кафедри мають тримати руку на пульсі та вчасно корегувати робочі програми, відповідно вимог МОН та НАЗЯВО.

 В зв’язку з цим було визначено необхідність внесення змін в список основних дисциплін, а також розширення вибіркових дисциплін, які є необхідними та відповідають вимогам часу. Окремо було наголошено про необхідність посилення орієнтації ОНП з «Філософії» на місію нашого університету. Ще однією метою заходу було залучення до продуктивної та конструктивної дискусії стейкголдерів освітньо-наукової програми з «Філософії». Відбулася зустріч з представником Центру релігієзнавчих досліджень, доктором філософських наук, професором Чорноморцем Ю.П. З ним обговорювались питання актуальності вибіркових дисциплін та необхідності співвіднесення їх змісту з місією університету, в якому відбувається підготовка фахівців.

  Зібрана інформація під час обговорення (відгуки та пропозиції від учасників) слугуватимуть основою для удосконалення змісту та якості підготовки здобувачів вищої освіти третього рівня за освітньо-науковою програмою «Філософія».

Ірина Матвієнко,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook