Науково-практична онлайн-конференція «Сучасні тенденції розвитку електроенергетики»

29 квітня 2021 року

    22-23 квітня 2021 в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбулася студентська науково-практична онлайн-конференція «Сучасні тенденції розвитку електроенергетики».
   Організаторами конференції, яка була присвячена актуальним питанням розвитку електроенергетики, виступили ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та USAID Проєкт енергетичної безпеки.
    Конференція об’єднала близько 100 учасників, яких цікавлять сучасні тенденції розвитку електроенергетики.
   Захід відкрив директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження професор Каплун В.В. З привітальними словами до учасників конференції звернулися експертка з гендерних питань USAID Проекту енергетичної безпеки Галустян Ю.М. та завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Жильцов А.В.
    Модератором конференції виступив доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Окушко О.В.
   З науковими доповідями, присвяченими актуальним питанням розвитку електроенергетичної галузі України, виступили студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України: Христич А., Бабак Т., Дуридівка В., Голота А., Віюк Д., Ткаченко В., Кулаковський О., Тимчик Д., Голоюх Б., Салганенко В.
    За підсумками конференції видано збірник матеріалів конференцій, які доступні на сайті ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
    Оргкомітет висловлює щиру подяку всім учасникам наукового дійства! Щиро бажаємо подальшої плідної праці й великих успіхів у науці!

Збірник матеріалів конференції

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook