ВЕБІНАР КООРДИНАТОРА ПРОЕКТІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ЖИВА ПЛАНЕТА» ГАЛИНИ БУЗАН: "ЕКОЛОГІЧНЕ МАРКУВАННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ ЕКОЛОГІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ"

28 квітня 2021 року
НУБіП України, Кафедра стандартизації та сертифікації с/г продукції

28.04.2021 р. на запрошення факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК для здобувачів ОС «Магістр» спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» ОП «Якість, стандартизація та сертифікація», відбулось навчання-вебінар на кафедрі стандартизації та сертифікації с.-г. продукції з дисципліни «Менеджмент навколишнього середовища» на тему: «Екологічне маркування як інструмент екологізації економіки».
 
 
 
 
Вливаючи свіжий струмінь у науковий простір магістрантів Галина Бузан відкрила багато визначень з екологічної сертифікації та в деяких випадках спростувала хибні уяви про екологічне маркування та запобігання підробок цього маркування. Цікаву і науково-практичну лекцію провела, вже не в перший раз, координатор проектів Всеукраїнської громадської організації «Жива планета» Галина Сергіївна Бузан.
 
 

Студенти мали змогу безпосередньо познайомитись з одним із видом діяльності в майбутньому, поспілкуватись на фахові, професійні та практичні теми. Пані Галина запрошувала всіх присутніх пройти виробничу та переддипломну практики у даній організації. Також під час вебінару всі мали змогу пройти тестування на знання маркування. Адже потрібно бути обізнаним, що зображує виробник на упаковці товару, який ми купуємо та збираємось використовував чи споживати. 
Галина Бузан поділилась корисним додатком для смартфону Ecolabel Guidе – програма для визначення значення маркування просто скануючи логотип. Програма розроблена, щоб допомогти споживачам зробити стійкий вибір продуктів, заснованих на інформації, яка стоїть за ярликом і розпізнавати Екомаркування від інших лейбл.  
 
 
 
 
 
 Представники факультету, викладачі кафедри та магістри подякували за можливість почути нові інформацію, запрошення на практику, приділену увагу та просто за знайомство. Сподіваємось на подальшу співпрацю.
 
 
 
 Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації та
сертифікації с/г продукції
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook