Члени наукового гуртка захистили магістерські роботи

15 грудня 2020 року

 

 

       10 грудня  2020 року у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України проходили захисти магістерських  робіт студентів зі спеціальності 073 «Менеджмент» денної і заочної форми навчання за двома освітніми програмами «Управління інноваційною діяльністю».
  
        Магістри за освітньою програмою «Управління інноваційною діяльністю» були активними членами наукового гуртку "Інновінг" на протязі терміну навчання. Результатом їх наукової діяльності став захист магістерських робіт.
      Екзаменаційна комісія у складі: професора, завідувача кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського  факультету аграрного менеджменту Тетяни Іванівни Балановської– голова;  д.е.н., професора кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності  Ольги Данилівни Витвицької; к.е.н, доцента, заступника директора ННІ неперервної освіти і туризму  Терези Дмитрівни Микицей, к.е.н., доцента кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності  Олександра АнатолійовичаСтретовича та доцента  Наталії Петрівни Кузик – секретаря комісії,  відмітила високий рівень представлених магістерських робіт, їх науково-практичне значення, відповідність поставленим вимогам. Активну участь в обговоренні магістерських досліджень прийняла директор  ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова.
 
       Гарант освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю» д.е.н., професор  кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька  відмітила, що магістерська освітня програма «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» забезпечує  підготовку фахівців, які можуть займати посади керівників інноваційних структурних підрозділів, заступників директора з розвитку і побажала магістрам втілення цікавих інноваційних рішень.  
 
 
 
   80 % магістрів здійснювали захист своїх досліджень в аудиторії, 20 % он лайн. Обґрунтування досліджень магістри здійснювали досить практично і професійно. 
 
     
       Слід відзначити, що магістри у своїх роботах продемонстрували вміння не тільки використовувати, але і  обґрунтовувати нові підходи до управління комерціалізацією інноваційної продукції, комерційну пропозицію виробництва і реалізації певної продукції, виявляти перспективні наукові розробки та впроваджувати у виробництво нові види продукції (послуг), вдосконалювати механізми просування продукції на ринок, оптимізувати бізнес аналітику на підприємствах, обґрунтовувати соціально-економічні показники та оцінки результативності інновацій.
   
      Ряд студентів майже одночасно проходили захист магістерських робіт на спеціальностях лісового господарства, агробіологічних, конструювання і дизайну та на ОП «Управління інноваційною діяльністю» і показали чудові результати своїх досліджень.
 
             
             
 
Вітаємо магістрів з успішним захистом і бажаємо їм вдалої реалізації  усіх задумів,
невичерпної енергії та життєвої мудрості!
 
  
 
Катерина Обиход, 
  асистент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook