Відбулась навчальна (ознайомча з фаху) практика

30 квітня 2021 року

 Теорія – це коли все відомо, але нічого не працює. Практика – коли все працює, але ніхто не знає чому. Ми ж об’єднуємо теорію та практику: нічого не працює… і ніхто не знає чому.

Альберт Ейнштейн
 
30 квітня відбулась підсумкова атестація навчальної (ознайомчої з фаху) практики. Цьогоріч, студенти проходили та звітували про проходження навчальної практики у режимі «онлайн», адже навчальний процес безперервний й карантинні обмеження йому не завада.
  
Під час зустрічі студенти ділилися враженнями про свої бази практик, на яких мали можливість детально познайомитися з роботою практикуючого психолога, отримати практичні знання та вміння, відчути з середини роботу шкільного психолога.
 
До основних місць проходження практики майбутніх психологів варто віднести: спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови № 110 ім. К. Гапоненка міста Києва; школу І-ІІІ ступенів № 182 міста Києва; приватну організацію (установу, заклад) заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня ліцей «Едюкейтер»; школу І-ІІІ ступенів № 8 міста Києва; школу І-ІІІ ступенів імені С.А. Ковпака Дарницького району міста Києва; приватну організацію «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.: початкова школа, гімназія, ліцей» Науково-дослідницька школа «Базис»; гімназію № 315 з поглибленим вивченням іноземних мов; школу I – III ступенів № 29 Оболонського району м. Києва; школу І-ІІІ ступенів № 186 м. Києва.
 
 Студенти, колектив кафедри та факультету висловлює щиру вдячність директорам установ та психологам від бази практики за надану можливість отримувати практичні знання.
 
доцент кафедри психології
Дмитро Костюк

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook