Відкрита лекція доцента Бережняка Євгенія Михайловича

30 квітня 2021, 10:00

 У чудовий сонячний день, 28 квітня, доцентом кафедри Бережняком Є.М. для студентів 4-го курсу групи АгЕЕА була проведена відкрита лекція із дисципліни «Рекреаційний потенціал» на тему «Стан і перспективи зеленого туризму в Україні».

 

Тема лекції є актуальною, оскільки в ній розкривається багатство і різноманіття ландшафтів, що дозволяє розвивати сільський вид туризму у багатьох регіонах нашої країни. На лекції викладачем було зазначено, що сільський туризм це специфічний вид туризму, який потребує для створення рекреаційних умов на таких територіях не тільки відповідних природних ресурсів, але і значної антропогенної енергії. Найліпшими регіонами для розвитку даного виду туризму є Карпатський, Поліський, Подільський, Наддніпрянський регіони. Не оминув увагою лектор, окрім позитивних і, негативні аспекти розвитку сільського туризму в Україні. Лекція була цікавою, динамічною, що викликало жваве обговорення колег по кафедрі.

 

Приємно зазначити, що на відкритій лекції були присутні в.о. завідувача кафедри доц. Наумовська О.І., доценти Павлюк С.Д., Міняйло А.А., Строкаль В.П., Сербенюк Г.А. У своїх виступах науково-педагогічні працівники відзначали, що тема даної лекції є сучасною, корисною і необхідною для пізнання студентами саме цього перспективного виду туризму. Відмічено, що лектор, доц. Бережняк Є.М. добре володіє матеріалом лекції, захоплююче й емоційно її продемонстрував. 

Наумовська О.І., в.о. завідувача кафедри

екології агросфери та

екологічного контролю

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook