Травневе засідання кафедри

6 травня 2021, 10:40

П’ятого травня відбулося засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації в режимі відео-конференції Webex Meet.
Розпочала засідання завідувач кафедри філософії та міжнародної комунікації Культенко В.П., яка звернула увагу на зміни в навчальному процесі, адже з 17 травня 2 – 4 курси переходять на очне проведення пар, тоді як 1 курс навчається дистанційно і сесію теж здає дистанційно.

Особливу увагу Валентина Павлівна приділила питанню подання науково-дослідного проекту на конкурс, звернула увагу на те, що умови подання змінені, тож проектній групі потрібно попрацювати над уточненнями, які є необхідними для проходження університетського рівня. Також вона закликала викладачів брати участь у грантових проектах.
У зв’язку з перейменуванням кафедри та зміною її статусу на випускову, нашій кафедрі необхідно кадрово посилювати науково-педагогічний колектив, особливо докторами юридичних та політичних наук, які б могли забезпечувати викладання фахових дисциплін для спеціальності «Міжнародні відносини та регіональні студії».

Також на засідання кафедри Валентина Павлівна представила свого заступника. Нею стала Лаута О.Д., а відповідальним за виховну роботу Горбатюк Т.В.

Серед інших питань, які розглядалися, були питання підготовки заходів до 30 річниці Незалежності України та 25 років від дня прийняття Конституції, а також підготовки до міжнародної наукової конференції, яка відбудеться в жовтні місяці. Також було заслухано звіти про поточну роботу викладачів нашої кафедри професора Шкіль С.О. та старшого викладача Чорноморденка Д.І.
Були розглянуті і інші питання життєдіяльності кафедри.

 

Ірина Матвієнко,
секретар кафедри

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook