Активна участь членів гуртка у ІI Міжнародному науково-практичному семінарі «Новітні інструменти формування сукупної пропозиції на рибу та інші водні біоресурси в умовах глобальних продовольчих викликів»

19 березня 2021 року
НУБіП України

   Члени гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція» активно долучаються до наукової роботи кафедри глобальної економіки. Так, кафедрою глобальної економіки було проведено дистанційно  IІ Міжнародний науково-практичний семінар «Новітні інструменти формування сукупної пропозиції на рибу та інші водні біоресурси в умовах глобальних продовольчих викликів» з метою поглиблення міжнародних контактів, вивчення передового досвіду виробництва агропродовольчої продукції, підвищення професійного рівня науково-педагогічних працівників, обміну досвідом між науковцями та фахівцями-практиками, визначення пріоритетних аспектів подальшого розвитку науки, в якому активну участь прийняли члени наукового гуртка.
   Вебінар проведено спільно з Бюджетною установою «Методично-технологічний центр з аквакультури», директор Шарило Юрій Євгенійович, Державним агентством рибного господарства України, Батумським державним університетом імені Шота Руставелі, директор департаменту управління бізнесу Гечбаия Бадрі Нодарович, Академією Наук бізнесу Грузії, президент Бабунашвілі Теімураз Малхазович та іншими учасниками.

   Цікавими і змістовними були виступи доповідачів-членів наукового гуртка, зокрема:

   Беспалько С. А. ПРОГРАМА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ НА 2021-2025 РОКИ.
 Герасименко О. О. ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ПОВНОСИСТЕМНОГО ХОЛОДНОВОДНОГО СТАВОВОГО ГОСПОДАРСТВА ПОТУЖНІСТЮ 30 ТОНН РАЙДУЖНОЇ ФОРЕЛІ
   Кузьменко О. М. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МАРИКУЛЬТУРИ В УКРАЇНІ

   Лебідь А.В. ФОРМУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ НА РИНКУ ОСЕТРОВИХ
   Мазуркевич А. В. ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРИ ВОДИ НА ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЬ СРІБНОГО КАРАСЯ
   Полковникова Л. Б. СУЧАСНИЙ СТАН РИНКУ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ.

    Відповідні теми досліджуються студентами в процесі виконання їх дипломних магістерських робіт.

    За результатами участі у семінарі члени наукового гуртка отримали сертифікати та додаткові бали за наукову роботу для свого рейтингу.


Лариса Михальчишина,
доцент кафедри глобальної економіки

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook