ПОДВІЙНА ПЕРЕМОГА СТУДЕНТІВ-ЕНЕРГЕТИКІВ У ІІ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ!!!

12 травня 2021 року

 1Участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт вже стала традицією для здобувачів вищої освіти факультету енергетики та електротехніки та їх наукових керівників. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 навчальному році» у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» на факультеті енергетики та електротехніки проводився І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".

23Студентами наукових гуртків були представлені цікаві наукові розробки для конкурсу у І етапі. За результатами даного відбору позитивні відгуки наукових робіт отримали: Олег АНУЛІЧ – студент групи Е-12СК, Володимир ХАРКЕВИЧ – студент групи Е-51М (науковий керівник доц. Василь БУНЬКО); Мар’ян МИРДАК – студент групи Е-22СК, Богдан ДЗЮБАК – студент групи Е-51М (науковий керівник доц. Василь РАМШ) та Ярослав ЛЕСЬКІВ – студент групи Е-51М (науковий керівник ст.викл. Світлана ГАЙДУКЕВИЧ).

4525 лютого 2021 року конкурсанти надіслали наукові роботи для участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у Дніпровський державний технічний університет, який визначений базовим закладом вищої освіти для проведення підсумкової конференції (конкурсу) в галузі "Електротехніка та електромеханіка" відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України.

Для участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт було відібрано дві роботи.

67Підсумкова конференція ІІ етапу відбулась 20-22 квітня 2021 року на кафедрі електротехніки та електромеханіки Дніпровського державного технічного університету в дистанційному режимі на базі платформи Google Meet.

89За підсумками конкурсу, які були підведені галузевою конкурсною комісією з врахуванням оцінок членів журі-представників закладів вищої освіти України наші студенти отримали призові місця.

ДИПЛОМАМИ І СТУПЕНЯ нагороджені здобувачі вищої освіти Олег АНУЛІЧ за наукову роботу: «Аналіз та обґрунтування використання трекерної системи для сонячної електричної станції на базі мікроконтролерних елементів» (науковий керівник доц. Василь БУНЬКО) та Ярослав ЛЕСЬКІВ за наукову роботу: «Розробка автоматичної системи керування мікрокліматом теплиці на базі повнофункціонального мікропроцесорного пристрою» (науковий керівник ст. викл. Світлана ГАЙДУКЕВИЧ), а студент Володимир ХАРКЕВИЧ отримав диплом за участь у конкурсі.

1110

Факультет енергетики та електротехніки щиро вітає наших конкурсантів із заслуженою подвійною перемогою, котрі гідно представили свої наукові розробки та зайняли призові місця, а також їх наукових керівників.

 

Бажаємо творчих успіхів та нових наукових звершень!!!

Деканат факультету енергетики та електротехніки.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook