Чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації: конкурсні питання

16 травня 2021 року

   14 травня 2021 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке відбулося очно з дотриманням всіх карантинних вимог в 128 аудиторії 3 корпусу. На засіданні кафедри була присутня в.о. декана гуманітарно-педагогічного факультету Савицька І.М. в.о. завідувача кафедри філософії та міжнародної комунікації Культенко В.П., розпочала засідання з конкурсних питань. Відповідно до порядку денного на розгляд кафедри виносилися питання про обрання за конкурсом на заміщення вакантних посад професора та доцентів кафедри філософії та міжнародної комунікації.

   До проходження по конкурсу рекомендувались наступні викладачі кафедри:
1. Сторожук С.В. на посаду професора кафедри;
2. Данилова Т.В. на посаду доцента кафедри;
3. Кичкирук Т.В. на посаду доцента кафедри;
4. Матвієнко І.С. на посаду доцента кафедри;
5. Супрун А.Г. на посаду доцента кафедри.

 

 

 

   Були заслухані звіти викладачів, про основні показники, наукової, науково-методичної роботи, про стан підвищення кваліфікації, стажування, особистий рейтинг та публікації в у виданнях, що індексуються в Scopus, Web of Science, Google Scholar.
   Голосування на заміщення вакантних посад відбувалося таємно з дотриманням умов визначених нормативними документами в університеті.
   За результатами таємного голосування щодо обрання кандидатур на посаду професора та доцентів кафедри на конкурсній основі кафедра філософії та міжнародної комунікації одноголосно прийняла рішення про рекомендацію Сторожук С.В. на посаду професора кафедри філософії та міжнародної комунікації та Данилової Т.В., Кичкирук Т.В., Матвієнко І.С.Супрун А.Г. на посади доцентів кафедри філософії та міжнародної комунікації.
Валентина Павлівна привітала колег з результатами голосування та побажала успіхів у голосуванні на засіданні вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету, що відбудеться 19 травня 2021 року.

   Серед питань, що також були розглянуті на засіданні кафедри, були питання рекомендації до атестації електронних курсів, активізації профорієнтаційної роботи, питання про уточнення анотацій, силабусів та робочих програм у відповідності до вимог, які ставляться до освітніх програм третього рівня підготовки, а також підготовки до літньої сесії та витання наукової та методичної літератури.

Ірина Матвієнко,
доцент кафедри філософії
та міжнародної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook