На фінішній прямій

17 травня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

13 травня 2021 року на платформі Zoom наставником групи, доцентом кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Дібровою Ларисою Василівною була організована  онлайн-зустріч «Година з куратором» зі студентами 4-ї групи 4-го курсу факультету аграрного менеджменту.

Година спілкування зі студентами була присвячена організації очного навчального процесу, який розпочався у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 11 травня 2011 року.

Особливу увагу наставник групи Діброва Лариса Василівна акцентувала на вирішенні питань, пов’язаних з підготовкою випускників 4-го курсу до ЄВІ, реєстрацією студентів на ЄВІ та інших поточних питаннях, зокрема, питаннях пов’язаних з COVID-19, здоров’ям студентів, поселенням до гуртожитку, підготовкою до здачі Комплексного іспиту з фахових дисциплін, завершенням написання кваліфікаційної бакалаврської роботи.

В зустрічі взяв участь завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Луцяк Віталій Васильович. Він наголосив на важливості самоорганізації в питанні підготовки до ЄВІ, поділився зі студентами  власним досвідом з підготовки до іспиту з іноземної мови та дав декілька корисних порад.

 

Зустріч пройшла у жвавому контакті, насиченому питаннями та відповідями.

 

Всім здоров’я та успіхів у навчанні!

 

Л.В. Діброва,

наставник 4-ї групи, 4-го курсу ФАМ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook