Практична підготовка селекціонерів-генетиків

12 травня 2021, 10:01

     З 11 травня почалось очне навчання, за цей період студентам-селекціонерам 1 групи 4 курсу агробіологічного факультету, під керівництвом НПП  кафедри генетики, селекції і насінництва мі. проф. М.О. Зеленського: кандидата с.-г. наук, доцента Віталія Жемойди, кандидата с.-г. наук, старшого викладача Олесі Зінченко та асистента Романа Спряжки, було проведено виїзні заняття із дисциплін "Насінництво сільськогосподарських культур" та "Спеціальна селекція і сортознавство сільськогосподарських культур" у ННЦ "Сучасні методи створення та ідентифікації сортів рослин" на базі Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН України.

     Співробітники лабораторії молекулярних досліджень - Наталя Григоренко, Оксана Черидничок та Анна Бабьяж ознайомили студентів із методиками, методами та обладнанням, яке використовують у прикладних молекулярних дослідженнях.
 
 
     Студенти ознайомились з особливостями випробування батьківських компонентів та гібридів Beta vulgaris saccharifera.
 
 
     Завідувач відділу селекції і сталих технологій вирощування та переробки біоенергетичних культур Олександр Ганженко наглядно представив практичні особливості потенціалу використання відновлюваних джерел енергії в Україні та світі.
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook