Наукова бібліотека радо зустрічає студентів

21 травня 2021 року
      З 11 травня 2021 року студенти випускних та 2-3 курсів повернулися до очного аудиторного навчання. Тож, наукова бібліотека радо відчинила свої двері для користувачів.

     Варто зазначити, що студенти випускних курсів зараз саме повертають до книгозбірні книги, які отримували раніше, а студенти заочної форми навчання на деяких факультетах вже підписують обхідні листи.

      Студенти ж 2-3 курсів теж повертають частину книг та цікавляться отриманням у користування видань за дисциплінами для підготовки до заліків та іспитів.

    Приємно відзначити, що послугами бібліотеки користуються і майбутні студенти, що навчаються на підготовчих курсах нашого університету. Так, зокрема, Ахмад Абурумман з Йорданії, слухач підготовчого відділення факультету ветеринарної медицини, цікавиться вивченням дисциплін анатомії свійських тварин та латинською мовою, а тому звернувся до бібліотеки для отримання потрібних йому книг.

     Варто зазначити, що за період квітневого локдауну книгозбірня отримала нові навчальні видання, авторами яких є науково-педагогічні працівники університету. Тож бібліотекарки пропонують новинки нашим користувачам.

     Слід також нагадати, що у бібліотечному фонді є в наявності цікава мотивуюча література для саморозвитку та вдосконалення власних умінь та навичок.

     Електронні ресурси бібліотеки, а саме електронна бібліотека (з локальної мережі університету)  та цифрова бібліотека  (з мережі Інтернет) теж стануть у нагоді всім, хто надає перевагу електронним виданням. Або ж можна замовити потрібну вам книгу через електронну доставку документів.

Тетяна Лєньова, Анна Новакова,
завідувачки філій у навчальних корпусах 12 та 1

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook