Професія інженера-енергетика - це майбутнє

27 травня 2021 року
НУБіП України

      Професія інженера-енергетика – це майбутнє: Вячеслав Мазепа і Олександр Литвинюк.

Протягом тривалого часу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, зокрема, кафедра вищої та прикладної математики співпрацює з Таращанським державним технічним та економіко-правовим коледжем. Так, доцент Сергій Шостак регулярно презентує університет та ННІ для випускників коледжу. Постійно підтримується зв'язок із завідувачем електротехнічного відділення коледжу Вікторією Рибаковою. Значна кількість випускників коледжу стають студентами НУБіП України та деякі з них обирають фах інженера-енергетика.

Нещодавно випускники коледжу Вячеслав Мазепа та Олександр Литвинюк відвідали університет та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

Абітурієнти зустрілися з викладачами ННІ Ніною Батечко та Сергієм Шостаком та керівництвом ННІ, зокрема, директором Віктором Каплуном та заступником директора Ларисою Нікіфоровою. Конструктивна розмова дала відповіді на чисельні запитання про майбутнє навчання та студентське життя. Також хлопці відвідали навчальні лабораторії інституту та зацікавились сучасним енергетичним обладнанням, оскільки вже мають досвід роботи за фахом. Майбутніх вступників зацікавила також дуальна форма навчання, яка успішно реалізується в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

Побажаємо нашим вступникам успіхів у вступній компанії, натхнення у навчанні та реалізувати себе у подальшій професійній діяльності!

Сергій Шостак, доцент кафедри

                                                                       вищої та прикладної математики

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook