Активна робота куратора зі студентами-першокурсниками наприкінці навчального року

27 травня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

     Наприкінці навчального року студенти-першокурсники потребують допомоги від академічних наставників щодо детального роз’яснення їх наступних дій після складання літньої екзаменаційної сесії. Багато питань мають слухачі з приводу організації і проведення освітянської і виробничої практики, здійснення проплати за наступний навчальний рік, подальшого проживання у гуртожитку тощо. Не є тут виключенням і студенти першокурсники факультету аграрного менеджменту англомовної групи, в якій разом із українцями навчаються п’ятеро іноземців.

26 травня 2021 р. доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олександр Файчук в дистанційному форматі за допомогою Zoom змістовно пояснив своїм підопічним ті кроки, які вони мають зробити після складання останнього іспиту на початку червня.

 

Зокрема, куратор фахово обгрунтував студентам-контрактникам важливість своєчаної проплати за навчання протягом всього їх перебування у стінах НУБіП. Також він довів слухачам детальну інформацію щодо процедури проходження двотижневої навчальної практики «Вступ до фаху) в період із 07.06 до 18.06.2021 р. і наступного практичного навчання «Соціальні комунікації» до 30.06.2021 р. Більше того, Олександр Файчук довів студентам переваги збереження місця проживання у гуртожитках НУБіП, перш за все, на період пандемії.

Більшість із присутніх на онлайн-зустрічі студентів мали питання до наставника, на які він компетентно надав вичерпні відповіді. Не меншу увагу куратор приділив вирішенню поточних проблем слухачів-іноземців, зокрема Шади Раджабу Жеансі і Рамахана Анісура. Переконавшись у відсутності запитань і невирішених завдань, Олександр Файчук привітав своїх студентів із прийдешнім невдовзі Днем університету, а також побажав кожному оптимізму, міцного здоров’я і відмінних оцінок на майбутніх екзаменах.

к.е.н., доцент

кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Іван Міщенко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook