СТУДЕНТКА ГУРТКА «МАКРОЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ В УКРАЇНІ» ТЕТЯНА МЕЛЬНИК ПРИЗЕРКА І ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З МАТЕМАТИКИ

28 травня 2021, 18:03
zoom

   24 березня 2021 року на базі кафедри вищої та прикладної математики відбулася Всеукраїнська олімпіада з математики І тур Національний університет біоресурсів і природокористування України. Тетяні Мельник випала нагода взяти участь у цьому заході та продемонструвати знання, які вона отримала за період навчання в університеті і в школі. В олімпіаді взяли участь також студенти з інших спеціальностей та факультетів. Завдання були побудовані в порядку зростання важкості, тому і були поділені на відповідні рівні. Мельник Тетяна виборола перше місце в цьому змаганні, яке дає змогу використати увесь багаж знань, отриманих в період здобуття освіти.
   В першу чергу, такі олімпіади, особливо з точних наук, дають можливість студентам розвивати навички аналізу та самосвідомості, які знадобляться у майбутньому при роботі в різних сферах, незалежно від кваліфікації. Також, студенти, завдяки таким заходам, мають змогу розпізнати свій потенціал та направити всі сили в його розвиток, щоб у подальшому бути лідером у обраній справі.
   Ця тема є досить актуальною, адже зараз багато підлітків та студентів хочуть мати визнання через свій розум, тому і варто давати таку можливість у вигляді різноманітних олімпіад, навчальних заходів, конференцій, семінарів, щоб підтримувати бойових дух студента.


Тетяна Мельник,

студентка 1 курсу НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook