Участь представників кафедри у роботі XXII міжнародної науково-практичної онлайн - конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті»

20 травня 2021 року

20 – 21 травня 2021 року викладачі кафедри “Тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів» взяли участь у роботі XXII міжнародної науково-практичної онлайн-конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті». Конференція присвячена 30-річчю незалежності України.

Організаторами конференції виступили: Інститут відновлюваної енергетики НАН України, КПІ ім. Ігоря Сікорського, Мала академія наук України, Представництво Польської академії наук в м. Києві, Варшавська політехніка, Громадська спілка «Енергетична асоціація «Українська воднева рада», Міжгалузевий науково-технічний центр вітроенергетики ІВЕ НАН України тощо.

Метою конференції було вирішення проблем науково-технічного та технологічного забезпечення відновлюваної енергетики для сприяння ефективному освоєнню енергії з відновлюваних джерел, а також збільшенню додаткових обсягів теплової та електричної енергії завдяки реалізації заходів з енергозбереження та енергоефективності в суспільстві.

 

 

 

Доктор технічних наук, професор Голуб Геннадій Анатолійович виступив з доповіддю на тему «МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ ВИХОДУ БІОГАЗУ».

Кандидат технічних наук, доцент Цивенкова Наталія Михайлівна виступила з доповіддю на тему «МОДЕЛЮВАННЯ ТЕПЛОВОГО БАЛАНСУ ЗАКРИТОЇ КАМЕРИ ФЕРМЕНТАЦІЇ З ВИРОБНИЦТВА КОМПОСТУ».

Також у збірнику матеріалів XXII міжнародної науково-практичної конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті» опубліковано наукову працю «ТЕПЛОВИЙ БАЛАНС ПРОЦЕСУ ПАРОПОВІТРЯНОЇ ГАЗИФІКАЦІЇ БІОМАСИ» у складі авторів – Г.А.Голуб, Н.М. Цивенкова, В.В.Чуба, С.В.Клюс.

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook