Співробітники кафедри результативно відвідали ХІV Міжнародний молочний конгрес -2021

2 червня 2021 року
ВЦ "КиївЕкспоПлаза"

   Співробітники кафедра охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Хмельовський Василь Степанович та Ачкевич Оксана Миколаївна відвідали ХІV Міжнародний молочний конгрес, який в цьому році проходив у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" в селі Березівка Київської області. 

 

   ХІV Міжнародний молочний конгрес  – це досягнення та думки близько 70 % аграріїв молочного сектору, серед яких спеціалісти, ветеринари, технологи, менеджери, експерти галузі, представники влади, посольств, міжнародних організацій, фінансових установ, комерційних компаній, ЗМІ і багато інших. Основними питання обговорення були процес трансформації молочній галузі України. А саме зміни у кліматі, геополітична та політична ситуація у світі, що  підштовхують до розвитку та удосконалення. В свою чергу сучасний світ вимагає вміння швидко адаптуватися до змін. Як при цьому залишатися ефективним гравцем молочного ринку і обговорювали на XIV Міжнародному молочному конгресі.
   
   В результаті візиту підписаний договір про науково-консультаційні послуги з компанією «ФеріЛенл», погодженно умови надання зразків техніки для навчальних цілей з компанією «А.Том», «Мікрон Агро» та іншими.
Доцент кафедра охорони праці та біотехнічних
систем у тваринництві Ачкевич Оксана 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook