Науково-педагогічні працівники та аспіранти прийняли участь у електронному симпозіумі VaxInLIVE 2021 e-Symposium, the 6th

20 травня 2021, 21:10

   18-20 травня 2021 року відбувся електронний симпозіум VaxInLIVE http://live.univ-lyon1.fr/webapp/website/website.html?id=3743907&pageId=...
з вакцинології «Тенденції вакцинології». Загальні доповіді заслуховувалися в середу, 19 травня, а 18 та 20 травня учасники симпозіуму мали змогу прийняти участь у закритих онлайн-сесіях що були побудовані на принципах динамічної дискусійної платформи, що дало можливість пристрасним дослідникам з усього світу брати участь у науковому дискурсі навколо вакцинології.
   У цьому вже шостому заході з вакцинології доповідачі виступили з презентаціями та обговорили тенденції у галузі вакцинології та імунології.
Ця подія відбувається в рамках серії VaxInLIVE організованої у контексті спільної студентської програми Erasmus + LIVE (Провідна міжнародна вакцинологічна освіта), http://live.univ-lyon1.fr/webapp/website/website.html?id=3743907&pageId=... яка бере свій початок з вересня 2016 року. Мета цього симпозіуму VaxinLIVE 2021 - це об’єднання зусиль, спрямованих на подолання бар’єрів та надання наукових знань для залучення експертів з різних куточків світу та представників різних галузей знань, спонукати до захоплюючого обміну знаннями про вакцини, їх розробку, значення та сприйняття у контексті хвороб, що виникають та відновлюються.
   Наказом Ректора НУБіП України Ніколаєнка С.М. було направлено для участі в онлайн-симпозіумі «VaxinLIVE 2021» наступних НПП:
Мельника Володимира, завідувача кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології; Недосєкова Віталія, професора кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології; Галат Марину, доцента кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії; Мартинюка Олександра, доцента кафедри епізоотології,мікробіології і вірусології; та студентів третього освітнього рівня:
Волкодав Марію, Березенко Анастасію, Самойленка Максима, Анастасію Петрушко, Юлію Корнійчук, Заріцького Руслана, Хмельницьку Марту, Гаркаву Ірину, Бабій Єлизавету, Сіренка Руслана.
   Консорціум залучає низку асоційованих партнерів, не пов’язаних з освітою, які займаються виконанням та управлінням програмами у різних видах діяльності. До асоційованих партнерів з усього ланцюжка вакцинології належать фармацевтичні організації та великі компанії, які охоплюють усі різні сфери, де можуть бути працевлаштовані аспіранти.
   Промислові суб'єкти пропонують фінансування, яке зміцнює стійкість програми за рахунок фінансування з боку ЄС.
Пропозиція враховує поточні потреби суспільства у підготовці фахівців з фундаментальних аспектів та аспектів вакцинології, здатних продовжувати свою кар'єру в наукових колах, промисловості чи секторі охорони здоров'я. Консорціум EMJMD складається з потужних академічних команд, що мають як досвід наукових досліджень, так і викладання випускників із великою кількістю асоційованих партнерів, що представляють основні групи зацікавлених сторін. Студенти отримають професійні навички, відвідуючи курси всіх трьох партнерів консорціуму та можуть отримати можливість стажуватися у найкращих лабораторіях Європи.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook