Зустріч наставника групи зі своїми студентами

3 червня 2021 року
    Нещодавно куратор 2 ст. курсу 9 групи Галина Скрипник зустрілась із своїми студентами, які активно відвідують науковий гурток «Інвестор», щоб обговорити ключові питання. А саме: дотримання проти епідеміологічних заходів в аудиторіях та проживання в гуртожитку, готовність до здачі іспитів, захисту бакалаврських робіт.

   Про успішність та відвідування аудиторних занять виступила староста групи Ліна Туренок, яка зазначила про готовність групи до складання іспитів, а також про реєстрацію студентів на ЄВІ для подальшого складання ЗНО з іноземної мови для вступу у магістратуру.

   Провівши підсумки по науковій роботі в гуртку «Інвестор», Галина Скрипник зазначила про активність студентів у наукових заходах кафедри фінансів, а саме науково-практичних конференціях, відвідування лекцій в дистанційному режимі провідних фахівців з фінансів та оподаткування.
Продовживши навчання в аудиторіях, студенти швидше активізувались до завершення бакалаврських робіт і вчасно подали на кафедру роботи для проходження плагіату.
   На завершення зустрічі куратор Галина Скрипник побажала успішної здачі сесії студентам, а також захисту бакалаврських робіт. Зустрічі такого формату стимулюють до навчального процесу і студенти більш відповідальніше ставляться до своїх обов’язків.
 
Олег Мошенець,
член гуртка
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook