НОВИЙ ЧАС – НОВІ ФОРМИ

16 травня 2021, 10:00

НОВИЙ ЧАС – НОВІ ФОРМИ

       Уже більше року ми живемо в умовах, коли творчим людям доводиться докладати максимум зусиль, щоб бути доступними і зрозумілими: карантинні обмеження не дозволяють виступати перед глядачами і слухачами ...

       Доводиться шукати нові форми і методи для представлення талантів. Однією із них стала челендж – містерія. Саме так назвали мистецьку акцію «Примирення» її організатори. Слово «челендж» зазвичай перекладається як «виклик» у контексті словосполучення «кинути виклик». Інші значення — «змагання» і / або «суперечка», а іноді — «складна перешкода» або «завдання, яке потребує виконання.

 


       Акція була присвячена Дню пам'яті і примирення, Дню перемоги над нацизмом, Дню перемоги у другій світовій війні. Участь у ній взяли учасники народного чоловічого ансамблю «Амеро» під керівництвом старшого викладача кафедри культурології Сергія Дудка і учасники студії естрадного співу «Войтвойс» під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк.

 

 

 

  «Амеро»» отримав грамоту за точність розкриття теми, соліст студії естрадного співу «Войтвойс» Микола Кучерявий – диплом за участь у культурологічному дослідженні і приз глядацьких симпатій, а Сергій Віталійович Дудко і Ірина Віталіївна Войтюк – Подяки Департаменту культури КДМА.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook