Підсумки екзаменаційної сесії та початок виробничої практики –основні теми години куратора в групі МЗЕД (магістри першого року навчання).

7 червня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

             4 червня 2021 року в дистанційному форматі на платформі Zoom  відбулась зустріч наставника групи МЗЕД (магістри першого року навчання) доцента кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Голомші Наталії Євгенівни зі студентами групи. Серед головних тем обговорення – підведення підсумків екзаменаційної сесії та проходження студентами виробничої практики.

Куратор групи підвела підсумки 2020-2021 навчального року, привітала студентів з успішним закінченням екзаменаційної сесії. Окрему увагу було приділено питанню підготовки магістерських робіт. Наставник фахово обгрунтувала студентам – контрактникам важливість своєчасної оплати за навчання.

 

Під час зустрічі було також обговорено плани на майбутній навчальний рік та інші організаційні моменти освітнього процесу, зокрема проходження виробничої практики, яка починається 7 червня 2021 року. Куратор групи звернула увагу студентів на необхідності дотримання санітарних норм, техніки безпеки та правил внутрішнього розпорядку на підприємствах під час проходження практики.

Не дивлячись на онлайн формат зустрічі, між викладачем та студентами було налагоджено живе спілкування, вході якого було обговорено всі питання, які турбували студентів.

Наталія Голомша

доцент кафедри адміністративного

менеджменту та ЗЕД

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook