Відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації

4 червня 2021, 14:48

   2 червня 2021 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке відбулося очно з дотриманням всіх карантинних вимог в 128 аудиторії 3 корпусу. На засіданні кафедри була присутня в.о. декана гуманітарно-педагогічного факультету Савицька І.М. Відповідно до порядку денного на розгляд кафедри виносилися питання про звіт аспірантів, про проведення літньої екзаменаційної сесії, про розпорядження деканату та інші.

   В.о. завідувача кафедри філософії та міжнародної комунікації Культенко В.П., розпочала засідання з питання атестації аспірантів. Аспіранти кафедри представили свої звіти, які були обговорені колективом кафедри, а також було заслухано відгуки наукових керівників та завідувача кафедри. За результатами обговорення звітів аспірантів: Соколової О. (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Максюта М. Є.), Гонтаря В. (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Сторожук С.В.) та Шеховцової-Бурянової В. (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Сторожук С.В.) колективом кафедри було прийняте рішення атестувати аспірантів та рекомендувати їх звіти до розгляду вченій раді гуманітарно-педагогічного факультету. Щодо аспіранта Вовка А. (Науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Кравченко А.Г.) було прийняте рішення атестувати умовно.

   Особливу увагу Валентина Павлівна приділила також питанню проведення літньої екзаменаційної сесії, нагадала порядок проведення та вимоги, яких мають дотримуватися викладачі та студенти.
   Були розглянуті і інші питання життєдіяльності кафедри.


Ірина Матвієнко,
секретар кафедри

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook