Інструктаж студентам магістратури 1 року навчання перед відбуттям на бази проходження виробничої практики

8 червня 2021 року
    Прийшла пора майбутнім фахівцям перейти від переважно теоретичного навчання до практичного. Виробнича практика - надважливий етап навчання, коли студенти потрапляють в реальні виробничі умови. Перед від’їздом на бази практики студентам-дипломникам кафедри проведено інструктаж. Інструктаж традиційно провів завідувач кафедри Анатолій Бикін.

 

      Було обговорено всі складові програми практики, детально роз’яснені завдання, що потрібно виконати. Кожен студент, освоюючи технологічні процеси, буде концентрувати увагу на елементах майбутньої магістерської роботи – культурі, системах застосування добрив, елементах прецизійного агровиробництва. Наголошено на важливості освоєння технологічних процесів вирощування, збирання й доробки ранніх і пізніх культур. Окремо завідувач зупинився на питаннях дисциплінованості, самоорганізації, вмінню працювати в колективі.
А розпочнеться практика з відвідування виставки «Агро-2021», початок якої якраз співпав. Студенти отримали детальний інструктаж із техніки безпеки, яка є невід’ємною перед початком роботи на сільськогосподарському підприємстві.
 
Наталія Пасічник

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook