Зустріч гарантів з викладачами обов’язкових дисциплін ступеня підготовки доктора філософії

9 червня 2021 року

9 червня 2021 року відбулася чергова зустріч гарантів освітньо-наукових програм з викладачами обов’язкових дисциплін під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку С.М. Кваші. У своєму вступному слові, Сергій Миколайович зауважив, що акредитація освітньо-наукових програм є нагальним питанням сьогодення і потребує злагодженої роботи гарантів з керівництвом університету, деканами факультетів та всіма членами групи забезпечення освітньо-наукових програм. Утім, як зауважив проректор, попри його намагання, наразі він не відчуває належної зворотної відповіді з боку гарантів, які не завжди приділяють належну увагу питанням акредитації, в тому числі й належному висвітленню проведеної роботи.

Деяку засторогу, як зауважив проректор Сергій Миколайович, викликає недостатнє оприлюднення інформації щодо підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня на сайті кафедр та факультетів. З огляду на це, гаранти мають активізувати роботу проєктних груп та відповідальних за інформаційне наповнення веб-сторінки факультету та розмістити всю необхідну інформацію на сайті кафедри.
До обговорення проблем пов’язаних з акредитацією долучився й завідувач відділу аспірантури В.Л. Вакуленко, який проінформував присутніх про ті освітньо-наукові програми, що будуть акредитуватися найближчим часом та закликав присутніх до злагодженої роботи.

Цікавим та плідним для усіх присутніх стало обговорення можливих варіантів запитань від експертів під час акредитації. Це дало можливість усім присутнім сконцентрувати свою увагу на ряді питань, які потребують узгодження та доопрацювання для успішного проходження акредитації всіх освітньо-наукових програм. Загалом зустріч виявилася надзвичайно плідною, адже дала можливість окреслити горизонти подальшого вдосконалення освітньо-наукових програм.

Світлана Сторожук,
професор кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook