Долучаємося до "Молодіжної парадигми інноваційного розвитку аграрної сфери України"

10 червня 2021 року
Вінницький національний аграрний університет

 18 червня 2021 року члени студентського наукового гуртка кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» студенти ОС «Магістр» Віра Лагута, Іщенко Анастасія, Ілля Панько, Валерія Мунтян, та Максим Сокольвак з науковими керівниками, професорами Якубчак О.М., Шевченко Л.В. та доцентом Михальською В.М. взяли активну участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції "Молодіжна парадигма інноваційного розвитку аграрної сфери України" на базі Вінницького національного аграрного університету за дистанційної участі.

Студентка 1 року навчання на ОС «Магістр» за ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» на базі ОС «Бакалавр» Віра Лагута виступила із доповіддю на тему «Оцінка ризиків у ланцюзі виробництва безпечних і якісних харчових продуктів» та викликала жваву дискусію.

Необхідно зазначити, що студентка Лагута В.С. під час доповіді та відповіді на поставлені перед нею запитання показала свій як теоретичний, так і практичний високий рівень підготовки.

Вона особисто обрала цей новий напрям в Україні для свого дослідження у магістерській роботі та проходить виробничу практику в секторі аналізу ризиків Держпродспоживслужби України.

Наукові керівники горді за своїх студентів.

 

Науковий керівник, професор Якубчак О.М.

 

Керівник наукового гуртка
кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.
Скороходька,
доцент
Галабурда М.А.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook