На кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності продовжила роботу екзаменаційна комісія для проведення захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт

14 червня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

  

10 червня 2021 року на кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності продовжила роботу екзаменаційна комісія для проведення захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами 4 курсу освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» денної форми навчання факультету аграрного менеджменту.

До студентів з вітальним словом звернулася заступник декана факультету аграрного менеджменту Карпенко Лариса Федорівна, яка зачитала наказ про допуск студентів до захисту робіт та склад комісії, який буде оцінювати роботи.

  

У складі комісії: голова комісії – д.е.н., проф. Буряк Р.І., члени комісії: к..е.н., доценти кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Діброва Л.В., Голомша Н.Є., Кузьменко С.В. Обов’язки секретаря комісії, відповідно до наказу, були покладені на Сарабай Н.С.

Студенти в своїх доповідях та презентаціях розкрили теми свої бакалаврських кваліфікаційних робіт та відповідали на всі запитання комісії. Потому до студентів звернувся голова комісії, Буряк Руслан Іванович, який зачитав результати захисту, привітав з успішним захистом дипломів і побажав успіхів у майбутній роботі, фахового високопрофесійного зростання, нових досягнень у сфері менеджменту.

Екзаменаційна комісія привітала студентів з успішним захистом наукових робіт та запросила студентів на навчання до магістратури за освітньою програмою «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Сергій Кузьменко доцент кафедри 
адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook