Лідерство в часи світової кризи

12 червня 2021 року

Цього тижня повернулася з відрядження доцент кафедри романо-германських мов і перекладу Оксана Чайка, яка представляла НУБіП України на міжнародній конференції в Дубай, ОАЕ. Конференція була присвячена темі лідерства в сфері освіти у часи світової кризи пандемії Ковід-19 та тим змінам, що відбуться у післякризовий період.

Гуманітарно-педагогічний факультет Британського університету в Дубай представляла декан факультету, професор Іман Гаад (Eman Gaad), та разом з президентом університету професором Абдуллою Аль Шамсі (Abdullah AlShamsi) відкрили конференцію.

Актуальність звернення до цієї проблематики озвучили організатори конференції, а власне доктор Х"ю Мартін (Hugh Martin), тоді як коло наукових інтересів та огляд тематик, що підлягали обговоренню у дискусійних панелях, представив увазі академічної спільноти професор Абдулай Абукарі (Abdulai Abukari), визнаний науковець та автор вагомої низки праць з лідерства у сфері освіти.

Ключовим доповідачем виступив професор Глаззького Уніерситету (University of Glasgow), Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, - Стефен МкКінні (Stephen McKinney).

Більшість доповідачів були з країн азіатського простору - ОАЕ, Індія, Бангладеш, проте також були представники з Південної Африканської Республіки, Туреччини й Австралії. У той же час Європу представили лише 2 університети. З них один - AI Quintessential (Лондон, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії), інший - НУБіП України (Київ, Україна).

Доповіді учасників вирізнялися широтою наукових досліджень та новизною представлених результатів.

Оксана Чайка,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook