СПІЛЬНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ

15 червня 2021 року
Кафедра лісівництва, ННІ ЛіСПГ, НУБіП України

 Викладачі кафедри лісівництва Н. Пузріна, О. Токарєва та доцент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій О. Соваков з студентами ОС «Магістр» в межах навчальних практик з дисциплін «Моніторинг шкідливих організмів лісових екосистем» та «Pest Management in Forest of Eastern Europe» провели лісопатологічне обстеження наявних на території ВДНГ полезахисних лісових смуг.

Основною метою спільних міжкафедральних наукових досліджень є встановлення загального санітарного стану полезахисних лісових смуг на основі розрахунку середньозваженого індексу санітарного стану (згідно проведених детальних обстежень), порівняння санітарного стану смуг різних конструкцій та з різним видовим складом.

Основні завдання такого прикладного дослідження: підготовка студентів до наукової діяльності; створення умов для розкриття у студентів наукового творчого потенціалу; організація науково-дослідної діяльної роботи студентів; поглиблене опанування студентами фаховими знаннями з питань охорони і захисту лісу; активне залучення студентів до участі у науковій роботі кафедр та передача наукового і виробничого досвіду.

Н. Пузріна
О. Соваков
О. Токарєва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook