Навчальна практика студентів 1 курсу 1-ї групи спеціальності Економіка

17 червня 2021 року
Традиційним навчальним етапом підготовки студентів 1 курсу спеціальності 051 «Економіка», після завершення екзаменаційної сесії , є старт навчальних практик. Цьогорічні навчальні практики не стали винятком й у відповідності до робочого навчального плану з 31 травня 2021 року на базі кафедри годівлі тварин та технології кормів їм. П.Д. Пшеничного розпочалась навчальна практика з технології виробництва продукції тваринництва. Загальне керівництво практикою здійснював доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів їм. П.Д. Пшеничного Уманець Дмитро Петрович.

Під час практики ми  мали можливість відвідати цікаву навчальну лабораторію «Музей лісових звірів та птахів ім. професора О.О. Салганського, Музей анатомії тварин, що функціонує  на кафедрі анатомії та гістології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка та ознайомитися із сучасними технологіями виробництва та переробки продукції тваринництва, що застосовуються на підприємствах України. 

Навчальна практика з «Землеробства та ґрунтознавства» (7-12.06.2021р) під керівництвом асистента кафедри землеробства та геобіології Шпирки Нелі Федорівни   була  логічним продовженням теоретичного курсу. На практиці ми змогли закріпити і осмислити набуті теоретичні знання.  Навчальна практика носить міждисциплінарний характер і є одним із способів поєднання курсів теоретичної та практичної фахової підготовки студентів із багатьох дисциплін.

З 14 червня ми отримуємо знання на навчальній практиці з механізації в рослинництві, керівником якою є доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки Теслюк Віктор Васильович
Форми організації навчальної практики можуть бути різними залежно від її змісту, постійного чи тимчасового характеру роботи, матеріально-технічного оснащення. Атмосфера дуже доброзичлива, ми отримуємо тільки позитивні емоції та враження,  великий досвід!!! 
Староста групи,
Тетяна Мальчукова
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook