Онлайн зустріч із чудовим містом – Вінницею

27 травня 2021 року

27.05.21 день, коли у нас п’ятої групи першого курсу факультету аграрного менеджменту був майже останній екзамен і ми вирішили розважити себе цікавою подорожжю разом із куратором Биховченко В. П.

  

Це місто, в якому, на нашу думку. одні з найкращих світло-музичних фонтанів Рошен. Там зазвичай кожен тиждень організовували цікаві шоу для глядачів, але через карантин були вимушені на деякий час припинити їхній показ. Усій групі неймовірно сподобалось шоу, яке мало назву «Лебедине озеро».

А ще ми відвідали дуже цікаву екскурсію по музею-садибі М.І. Пирогова. Цей музей називають об’єктом культурної спадщини України. На його території ми побачили:

• будинок, в якому жив сам Микола Іванович Пирогов, він був всесвітньовідомим лікарем та вченим; у ньому є все про життя самого Миколи Івановича;
• музей-аптеку з інтер’єром операційної та приймальні;
• церкву-некрополь, в якому знаходиться набальзамоване тіло лікаря Пирогова;
• меморіальний парк, в якому збереглися дерева посаджені самим Пироговим.

  

Також побачили водонапірну 110-річну вежу, вони є меморіалом пам’яті вінницьких воїнів, які загинули під час проведення афганської війни. У ній знаходиться частина музейної експозиції меморіалу революції та бойової слави. Висота вежи 28 метрів, з неї розкривається дуже гарний вид на місто.
Вінниця особливе місто, цікаве та дуже красиве. Ми вирішили, що обов’язково найближчим часов туди завітаємо вже у реальному часі. І Вам того ж від душі бажаємо.

Биховченко В. П., к. е. н.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Жуленко Катерина, староста групи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook