Завершення наукового стажування НПП кафедри в Латвійському Університеті наук про життя та технологій (м. Єлгава, Латвія) за програмою «Інноваційні підходи в освіті і науці: мультидисциплінарність»

25 червня 2021 року
Кафедра АМ та ЗЕД, факультету АМ НУБіП України

   З 17 травня по 18 червня науково-педагогічні працівники кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності (д.е.н., професор кафедри Луцяк В.В., к.е.н., доцент кафедри Коваленко Н.О., к.е.н., доцент кафедри Міщенко І.А., к.е.н., доцент кафедри Файчук О.М., к.е.н., доцент кафедри Діброва Л.В., к.е.н., доцент кафедри Ковтун О.А., к.е.н., доцент кафедри Костюк О.Д., к.е.н., доцент кафедри Ралко О.С.) пройшли міжнародне стажування в Латвійському Університеті наук про життя та технологій (Latvia University of Life Sciences Technologies) м. Єлгава, Латвія за програмою «Інноваційні підходи в освіті і науці: мультидисциплінарність» (Multidisciplinary Approaches in Education and Research). Актуально та всебічно розкрита тема стажування охопила три модулі: Модуль 1. Економіка енергетики; Модуль 2. Біоекономіка; Модуль 3. Статистичні та економетричні методи; Модуль 4. Соціальн підприємництво в сільській місцевості. Стажування відбулось протягом 180 годин (6 кредитів ECTS) в онлайн форматі на базі платформи Zoom. Крайнім етапом стажування була підготовка творчого есе. За результатами проходження програми стажування учасники отримали сертифікати.

Колектив кафедри висловлює подяку за організацію стажування і підтримку ректору НУБіП України академіку Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу, проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачуку Вадим Анатолійовичу та директору ННЦ міжнародної діяльності Лабенку Олександру Миколайовичу.

Віталій Луцяк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook