Молодші лікарі ветеринарної медицини отримали дипломи про завершення навчання

26 червня 2021 року

25 травня на факультеті ветеринарної медицини відбувся Випуск-2021. Святкова атмосфера відчувалась в стінах рідного факультету вже з самого ранку.


Роки навчання, наповнені лекціями, лабораторними заняттями, навчальними і виробничою практиками, сесіями, а також знайомствами з новими друзями пролетіли непомітно. І ось 50 висококваліфікований молодших лікарів ветеринарної медицини опинились на порозі нового життя. Тож, шановні випускники, збережіть любов та повагу до рідної Alma mater, не забувайте друзів та тих, хто був поруч з вами усі ці студентські роки, хто віддав Вам часточку своєї душі і передавав свої знання.


З вітальним словом до випускників, викладачів та гостей – всіх, хто відповідально здійснює вклад у навчання випускників, звернувся декан факультету Микола Цвіліховський. Декан щиро привітав молодих людей із суттєвим поступом на шляху свідомого фахівця – освоєння, відповідно, першого рівня вищої освіти і запросив всіх продовжити навчання у магістратурі. Також студентів привітали голови ДЕК Віталій Недосеков та Юрій Жук. Вітання від наставників академічних груп оголосила Раїса Слободян. А від студентів слова вдячності висловила Ольга Гнатюк.


Деканат факультету та студентська організація підготувала випускникам фото-зону де, отримавши диплом, можна було сфотографуватись на пам'ять про такий важливий день у житті кожного випускника. Активісти факультету отримали відзнаки від декана Миколи Цвіліховського.


Отож, висококваліфіковані молодші лікарі ветеринарної медицини випуску 2021 року залишають стіни славетного університету, з надією на повернення для навчання у магістратурі.

Дорогі наші випускники! Тож хочеться Вам щиро побажати!!!
Щоб Ви усі собі обрали шлях,
Де чесна праця і ніколи з нього не звертати
В науці, виробництві чи в полях.
Одна дорога різною буває:
Тут як струна, а там – немов дуга.
Тож хай Вам Бог завжди допомагає
Й дороги ваші скрізь оберіга.


Сергій Деркач,
заступник декана факультету ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook