Інтерв'ю з майбутнім абітурієнтом спеціальності "Захист і карантин рослин"

25 червня 2021 року

 Касян Богдан з Рівненщини, вибирає тільки НУБіП України і тільки «Захист і карантин рослин».

- Доброго дня, вітаю тебе із закінченням школи, розкажи нам трошки про себе.

- Доброго дня, дякую за вітання, мене звати Касян Богдан, я родом із села Кузьмівка, що на Рівненщині. Закінчив Степанську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Захоплююся спортом та обожнюю дізнаватися щось нове.

- Звідки дізнався про НУБіП та чому вирішив вступати до нас?

- Моя сестра зараз навчається в магістратурі на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, вона мені і порадила вступати в НУБіП. НУБіП входить в топ університетів Києва та України, в своєму переліку містить велике різноманіття факультетів, що дає широкий вибір для абітурієнтів, тому я хочу вступати саме сюди. Звісно не можна залишити без уваги високий рівень навчання та різноманіття спортивних і культурно мистецьких заходів, що тільки заохочує вступників.

- Як готувався до ЗНО і як оцінюєш свої можливості вступити до нас?

- Особливо якоїсь підготовки не було, я завжди добре навчався і тому довелося тільки повторити деякі теми по предметах які я вивчав раніше, щоправда з математикою довелося працювати більше всього, щоб отримати хороший результат. Плюс до всього я брав участь в олімпіаді для вступників НУбіП, тому тепер я отримав ще додаткові бали до предметів, що підвищує мої шанси на вступ до університету.

- Які в тебе очікування від навчання?

- Я давно слідкую за цим університетом і мені здається подобається в ньому все. Я чув багато хороших відгуків про навчання в НУбіП, високий професіоналізм викладачів та цікаво організовані заняття, тому я очікую, що роки навчання пройдуть дуже захопливо.

- Богдан, бажаємо успіху при вступі, та чекаємо тебе на лавах студентів нашого університету!

Розмову вів в.о. завідувача кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна доц. Д. Гентош.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook