Успішне завершення вивчення дисципліни «International Project Management» студентами-іноземцями спеціальності «Менеджмент ЗЕД»

29 червня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 Студенти магістратури спеціальності «Менеджмент ЗЕД» Техоуа Кадіо Жан Амос (Tehoua Kadio Jean Amos) із Кот-д’Івуар та Фадоджу Руф (Fadoju Ruth) із Нігерії успішно завершили вивчення дисципліни «International Project Management» в дистанційній формі вже у 2 семестрі. Студенти наполегливо навчались, виконували всі завдання на високому рівні, успішно опановували на прикладі кейсів відомих міжнародних компаній як ініціювати проект, як створити проектну команду, як написати проектну пропозицію, де отримати фінансування і як управляти міжнародними проектами з багатонаціональним складом команди.

 

Разом ми вивчили як визначити яка проектна ідея буде вдалою, як прописати мету та завдання проекту, що таке паспорт проекту, як розрахувати базові показники ефективності проекту, як визначити і налагодити роботу зі стейхолдерами, як визначити ризики реалізації проекту, які проекти та схеми фінансування проектів існують, як планувати та контролювати хід виконання проекту.

Студенти розробили власні проекти, створили паспорти проектів, розрахували показники ефективності проектів та готові їх втілювати у життя.

Дисципліну викладає доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Ралко Олександра Сергіївна. Результати студентів вражають, колектив кафедри і надалі буде продовжувати викладати на англомовних програмах на високому рівні та показувати як застосувати теоретичні знання на практиці.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook