Вдале завершення вивчення дисципліни «Менеджмент ЗЕД» студентами-іноземцями.

30 червня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Студенти магістратури спеціальності «Менеджмент ЗЕД» Техоуа Кадіо Жан Амос (Tehoua Kadio Jean Amos) із Кот-д’Івуар та Фадоджу Руф (Fadoju Ruth) із Нігерії успішно завершили вивчення дисципліни «Менеджмент ЗЕД» в дистанційній формі вже у 2 семестрі.

Магістранти наполегливо навчались, виконували всі завдання на високому рівні, успішно опановували матеріал. Студенти виробили розуміння суттєвості та специфіки механізму функціонування зовнішньоекономічної діяльності на сучасному етапі, Вивчити економічні і організаційні відносини, які складаються між господарюючими суб'єктами різних країн під час проведення зовнішньоекономічної діяльності, ознайомилися з різними аспектами управління ЗЕД та суті міжнародних операцій;

    

Дисципліну викладає доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Міщенко Іван Анатолійович. Студенти, показують високі знання, колектив кафедри і надалі буде продовжувати викладати на англомовних програмах на високому рівні та показувати як застосувати теоретичні знання на практиці.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook