Професор Володимир Духницький презентував результати наукових досліджень на засіданні Державної фармакологічної комісії ветеринарної медицини України

3 липня 2021 року

Однією з науково-дослідних робіт, які виконуються на кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії факультету ветеринарної медицини, є НДР на тему «Наукове обґрунтування та cтворення лікарських засобів на основі феруму (IV) для ветеринарної медицини», керівником якої є професор кафедри, д. вет. н. Володимир Богданович Духницький. Вона виконується упродовж 2019-2021 рр. у співпраці з науковими співробітниками Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Поточний 2021 рік – фінальний етап для даної тематики, тому закономірно, що результати проведених досліджень апробовуються у колах наукової спільноти та підприємців.

24 червня на онлайн-засіданні Державної фармакологічної комісії ветеринарної медицини України керівник НДР Володимир Богданович Духницький доповів про основні досягнення науково-дослідної роботи. Він акцентував увагу на результатах доклінічних та клінічних досліджень сполуки Феруму у новій валентності – IV та у формі клатроферату.

   

  

   

Доповідь викликала активне обговорення серед присутніх членів Державної фармакологічної комісії. У свою чергу, професор Володимир Богданович дав вичерпні відповіді на поставлені йому запитання та люб'язно запросив усіх до співпраці.

Ірина Деркач,
доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії  

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook