Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців

1 липня 2021, 14:22
НУБіП

 

30 червня 2021 року Агробіологічний факультет приймав майбутніх студентів – учнів старшокласників і зовсім юних гостей. Близько 140 учнів з різних шкіл України в цей день мали можливість отримати якомога більше інформації про спеціальності, освітні програми, стратегію університету, умови та матеріально-технічне забезпечення, можливості для студентів та дозвілля, яке допоможе розвивати світогляд і створювати найміцніші дружні зв’язки, вибрати найбільш актуальну професію, отримати поради та консультації фахових викладачів-практиків, зануритися у справжнє студентське життя.

  





Для ознайомлення було запропоновано 4 локації: навчальний корпус №2, Ботанічний сад НУБіП України, НЛ «Плодоовочвий сад» та Колекційний розсадник польових культур.


У другому навчальному корпусі представники двох випускаючих кафедр доценти Карабач Катерина Сергіївна і Бордюжа Надія Петрівна проводили ознайомчі екскурсії в Музеї грунтів та лабораторіях агрохімії і грунтознавства.

Завідувач кафедри професор Балаєв Анатолід Джалілович і доцент кафедри Бережняк Михайло Федорович цікаво та інформативно ознайомили учнів з унікальними колекціями зразків геологічних порід, мінералів та монолітів ґрунтів України, Середньої Азії, Західного Сибіру та інших регіонів СРСР, яких в музеї представлено більше 200.




Відвідали й лабораторію “Моніторинг якості ґрунтів”, яка відповідає усім вимогам, стандартам, сертифікації і забезпечена новим сучасним обладнанням, необхідним для проведення агрохімічних аналізів ґрунту, які проводять бакалаври та магістри кафедри грунтознавства та охорони грунтів.



Сподіваємось, що цей день дав можливість майбутнім абітурієнтам ближче познайомитися з конкретним місцем подальшого навчання і визначитися, чи підходить даний навчальний заклад чи ні. Бажаємо вірно обрати майбутню професію, бо це найважливіший етапом у житті кожного абітурієнта!

 

Катерина Карабач,
доцент кафедри грунтознавства та

охорони грунтув ім. Проф. М.К. Шикули

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook