Майбутній науковий потенціал України

3 липня 2021, 22:08

    Згідно з Планом міжнародних заходів МОН України на 2021 рік, 29 червня розпочав свою роботу Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців за основними напрямами освіти. Програмою передбачено проведення заходів зі STEM-освіти. Акронім STEM вживається для позначення популярного напряму в освіті, що охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering) та математику (Mathematics).

    Зліт, який відбувся в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді МОН України, урочисто відкрив директор, доктор педагогічних наук, професор Вербицький Володимир Валентинович.

    Національний університет біоресурсів і природокористування України в якості журі представляли науково-педагогічні працівники кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, доктор біологічних наук, професор Костенко Світлана Олексіївна і кандидат с.-г. наук, доцент Литвиненко Тамара Валентинівна.

    Наукові роботи представили вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти з числа переможців всеукраїнських конкурсів аграрного та біологічного напряму, а також Всеукраїнської інтернет-олімпіади «Крок до знань – 2021», Всеукраїнського турніру юних хіміків ім. В. В. Скопенка, Всеукраїнського турніру юних натуралістів.

     По завершенню учасникам Всеукраїнського зліту юних дослідників-природознавців, проф. Костенко С., і доцент Литвиненко Т. вручили популярні книги з селекційної технології ведення тваринництва та провели розповідь про факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

Професор Костенко С.О., доцент Литвиненко Т.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook