ГУРТКІВЦІ КАФЕДРИ ЗАКРІПЛЮЮТЬ ТЕОРЕТИЧНІ ЗНАННЯ

8 липня 2021 року

 

 
У квітні 2021 р. науково-педагогічні працівники кафедри надійності техніки та студенти факультету конструювання та дизайну – члени наукових студентських гуртків кафедри пройшли онлайн стажування, прийнявши участь у вебінарі «ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ СУЧАСНИХ ФІЛЬТРІВ MANN-FILNER», організованого компанією ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА».Вебінар організував і забезпечив проведення керівник відділу ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА» Олег Продеус.
Серед активних учасників вебінару були студенти  факультету конструювання та дизайну, що є активними учасниками наукового студентського гуртка «Надійність технологічних систем». Одним з нихє студент магістратури 1-го року навчання Альберт Рубанка, що навчається за спеціальністю «Галузеве машинобудування» освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва».
Серед студентів факультету, що здобувають освіту за ОС «Бакалавр» слід назвати Євгенія Осадчого, що навчається на 3-му курсі за спеціальністю «Галузеве машинобудування».
C:\Users\Андрій\Desktop\Гуртківці - семінар Рубанка\20210610_132552.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Гуртківці - семінар Рубанка\20210610_132436.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Сертифікати Рубанка 06.07.2021\Осадчий Ж..jpg

 

 
Альберт Рубанката Євгеній Осадчийтакож  пройшли дистанційного навчання та отримали Сертифікати фахівця фільтрації від WIX institute of Filtration Technology.
9 червня 2021 р. у лабораторії «Моніторингу технічного стану деталей» на кафедрі надійності техніки відбулось вручення сертифікатів, що засвідчують участь у згаданому вебінарі та навчанні.

 

Андрій Новицький,
завідувач кафедри,
керівник наукового студентського гуртка

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook