Віталій Левченко – переконаний, що отримати якісну освіту землевпорядника зможе саме в НУБіП України

9 липня 2021, 9:00
  • Розкажіть про себе.

— Вітаю! Мене звати Віталій Левченко, мені 16 років. Родом я із Полтавщини. Повну загальну середню освіту здобув у Комунальному закладі «Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради».

  • Чому Ви обираєте для вступу саме НУБіП України?

— Свій вибір зупинив на НУБіП України тому, що хочу отримати якісну освіту і в престижному закладі. НУБіП очолює рейтинги вищих навчальних закладів України за різноманітними критеріями, а також має найбільше державне замовлення практично на всіх спеціальностях. До того ж маю знайомих, які тут навчаються. Саме від них і дізнався про університет. Тому й обираю НУБіП першим пріоритетом!

  • На яку спеціальність плануєте подавати документи?

— Переконаний, що спеціальність 193 Геодезія та землеустрійодна з найперспективніших. Як не крути, живемо в аграрній державі. Та й закордоном ця професія не потребує додаткової переатестації. Впевнений, що саме завдяки цій спеціальності зможу побудувати власну кар’єру і майбутнє.

  • Ви брали участь в Олімпіаді для вступників НУБіП України, яка дає можливість отримати 20 додаткових балів при вступі. Як скали ЗНО і чи розраховуєте на додаткові бали, які отримали під час Олімпіади?

— Як на мене, зовнішнє незалежне оцінювання склав непогано, хоча можна було б і краще. Середній бал з чотирьох дисциплін склав – 186,5. Крім того, маю майже 100-бальні сертифікати учасника Всеукраїнської олімпіади НУБіП України з географії, математики та української мови. За рекомендацією знайомих, які вже навчаються в НУБіП України, розраховую завдяки додатковим балам Олімпіади на місця державного замовлення.

  

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

— Чесно кажучи, ще не знаю чого очікувати. Для мене, як і для більшості першокурсників, це крок ще у невідоме життя. Мабуть, нових можливостей і нових знайомств та нових друзів. Ну і, звичайно, нових знань, професійних вмінь та навичок.

  • Які маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?

— Я люблю хокей, волейбол, але найбільше футбол. Також пишу реп, але я ще ноунейм (початківець), тому відомих треків у мене поки що, на жаль, немає.

  • Щиро дякую за цікаву розмову, бажаю Вам успішно вступити до НУБіП України та обов’язково міцного здоров’я.

Розмову провів Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook