Проходження практики студентами 3-го курсу

14 липня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

     Виробнича практика є важливим елементом процесу підготовки спеціалістів у вищих навчальних закладах. Вона дає можливість студентам закріпити теоретичний матеріал та набути практичні навики в управлінській діяльності. Своїми враженнями від проходження практики поділились студентки 3-го курсу факультету аграрного менеджменту ОП «Менеджмент ЗЕД» Оцун Аліна та Дмитрук Маргарита.

Оцун Аліна: «Виробничу практику з фаху я та моя колега Маргарита проходимо в ТОВ «АПК СПІВДРУЖНІСТЬ УКРАЇНА». Колектив зустрів нас тепло, впродовж першої неділі пояснював основи ведення документацій та виділив затишні місця для комфортної праці. Ми ознайомились з компанією, її структурою, напрямом діяльності та отримали рекомендації щодо укладання зовнішньоторговельних угод. Також почали збір матеріалів для студентської науково-дослідної роботи».

Дмитрук Маргарита: «ТОВ «АПК СПІВДРУЖНІСТЬ УКРАЇНА» -агропромислова компанія, яка швидко розвивається та має ділових партнерів по всьому світу. Компанія здійснює зовнішню торгівлю зерновими, олійними та бобовими культурами, а також соєвим та соняшниковим шротом. Під час проходження практики ми маємо змогу працювати з первинними документами та збираємо необхідну інформацію для написання звіту з практики. Отримали масу позитивних вражень і перший досвід роботи менеджера з зовнішньоекономічної діяльності».

Від себе хочеться побажати Аліні, Маргариті та всім студентам – практикантам успіхів і набути навиків організаційно-управлінської, аналітичної та дослідницької роботи на підприємствах.

 

Наталія Голомша,

доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Оцун Аліна, Дмитрук Маргарита 

студентки 3 курсу 5 групи МЗЕД

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook