Малініцька Владислава Вадимівна: психологія то всесвіт, знання якого розкриває будь-які можливості для людини, тому мій вибір очевидний.

20 липня 2021, 18:15

   - Вітаю, Владиславо, поділіться -що для Вас є психологія, і чому саме ця спеціальність Вами обрана:
  Психіка людини це найскладніша і найменш досліджена структура в нашому організмі, від якої, без перебільшення, залежить функціонування організму в цілому та якість його життя. Часто, дію психічних процесів, та закономірність їх функціонування недооцінюють. Кажуть, що якщо захотіти можна зробити будь які дії, але, якщо не брати до уваги психічні закони та індивідуальні психологічні особливості людини, зробити бажане неможливо. Тому, для мене психологія, це повноцінна, глибока, складна наука, яка зберігає в своїх глибинах складні принципи. Знати та оволодіти якими я мрію майже з дитинства.
   Психологією почала цікавитись у дуже ранньому віці. Ще маленькою дитиною мене цікавило те, а що відчувають люди в тих або інших ситуаціях. Я спостерігала за людьми та намагалась зрозуміти чим вони живуть, як вони взаємодіють, що відчувають.
   - Чому саме НУБіП? Які переваги стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?
   Про НУБіП я чула давно, періодично у засобах масової інформації, періодично від знайомих які або вступали у цей виш, або вже навчались тут, і в мене склалась дуже позитивний образ потужного вищого навчального закладу. Стикнувшись особисто з НУБіП, я зрозуміла що я не помилялась у своїх очікуваннях.
   - Що Ви очікуєте від навчання у НУБіП?
   В першу чергу хочу отримати професію своєї мрії, реалізуватись, самовдосконалюватись і розвиватись. Кафедра психології має чудову базу та фахових викладачів. Звичайно я очікую цікавого та продуктивного навчання. Хочу поринути у світ психології і знайти своє місце в ньому. Вже з нетерпінням очікую початку навчального року.
   Очікую активного та цікавого студентського життя.
   - Про що мрієте?
   Мрію бути спеціалістом свого діла, допомагаючи людям. Звичайно ж, бачу себе у майбутньому щасливою, успішною, з улюбленою роботою; людиною, до якої тягнуться люди.

 

Розмову вела старший викладач кафедри психології,
кандидат психологічних наук
Хижняк Анна Анатоліївна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook