Успішне закінчення виробничої практики з фаху студентами 3 курсу

31 липня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 Швидко промайнули 5 тижнів для студентів 3 курсу (4 і 5 групи) факультету аграрного менеджменту ОПП Менеджмент і закінчилася виробнича практика. З 26 по 30 липня 2021 року на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД працювала комісія у складі д.е.н., завідувача кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Луцяка В.В., к.е.н., доцента Голомші Н.Є. та ст. викладача Гречанюк Л.М., яка  проводила захист звітів  про проходження виробничої практики з фаху студентами 3 курсу.

 

Під час захисту студенти розповідали про підприємства, на яких проходили практику, а саме характеризували їх організаційно-правову форму, визначали виробничий напрям, організаційну структуру управління, проводили аналіз ресурсів підприємств. Відповідно до завдань практики значна увага була приділена окремим напрямам управлінської діяльності, зокрема управлінню персоналом, управлінню маркетинговою та логістичною, обліково-фінансовою, зовнішньоекономічною та інноваційною  діяльністю підприємства, а також стратегічному управлінню. Особливу увагу під час захисту студенти приділяли тим індивідуальним завданням, які виконували під час практики.

 

 

Студенти здали звіти та щоденники практики, в кожному з яких містився позитивний відгук керівника практики від підприємства.

Наталія Голомша.

керівник практики від кафедри

 адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook