Доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Кравченко Ольга – запрошений спікер Всеукраїнської конференції «Екологічні ризики і наслідки застосування пестицидів та агрохімікатів».

19 серпня 2021 року

Незважаючи на відпускний період, 16 серпня Іллінецький державний аграрний коледж відчинив свої двері для цілої плеяди екологів, представників владних структур, наукових установ і закладів вищої освіти, агропідприємств та виробників засобів захисту рослин, оскільки саме на базі цього закладу була проведена Всеукраїнська конференція «Екологічні ризики і наслідки застосовування пестицидів та агрохімікатів». Даний захід був організований міжнародним агрокластером «Дністер» (International Agricultural Cluster "Dnister") спільно з Іллінецьким державним аграрним коледжем.

Мета заходу – інформування суспільства та фермерських господарств про вплив хімічного землеробства на навколишнє середовище та перспективи розвитку органічного землеробства.

І вдвічі приємніше, що одним із спікерів серед поважних учасників конференції була запрошена доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Кравченко Ольга.

Ольга Олександрівна виклала свою доповідь, яка стосувалася екологічного стану водойм України та перспектив використання прісноводних безхребетних в оцінці безпечності синтезованих пестицидів та отрутохімікатів.

 

Тож, сподіваємося, що даний круглий стіл стане першим кроком між представниками державної влади та бізнесу в покращенні стану навколишнього середовища та на позитивний рух та розвиток органічного виробництва в Україні.

Ольга Кравченко

Доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook