Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту готова до нового навчального року!

19 серпня 2021 року

19 серпня 2021 року відбулось засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. Головна тема обговорення – підготовка та організація освітнього процесу у новому, 2021-2022, навчальному році.

В процесі засідання були висвітлені основні питання, які є ключовими для забезпечення і виконання навчального процесу. Не оминули увагою і питання, які стосувалися особливостей цьогорічної вступної кампанії та результатів проведеної співробітниками кафедри профорієнтаційної роботи.

 

Також, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України Шинкарук Л.В. звернула увагу на те, що для забезпечення якісного освітнього процесу протягом літа суттєво оновлено навчально-наукову лабораторію інвестиційного проектування. За рахунок залучених коштів від виконання проекту зі створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатору для диверсифікації сільськогосподарського виробництва і розвитку кооперації у сільській місцевості було придбано смарт-дошку, 6 комп’ютерів та 1 ноутбук.

 

 

До обговорення питань на засіданні кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту активно долучилися всі члени кафедри, висловлюючи пропозиції з поліпшення навчального процесу.

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook