ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ПСИХОЛОГИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ВІДЗНАЧИЛИ В УНІВЕРСИТЕТІ

25 серпня 2021 року
Тридцята річниця незалежності України назавжди запам’ятається психологам-першокурсникам, адже в їхньому житті збіглися дві значущі події: знайомство з університетом та відзначення Дня Незалежності України.  
Після поселення в гуртожитки здобувачі освіти виявили бажання оглянути територію університету. Першокурсників вітала декан гуманітарно-педагогічного факультету Савицька Інна Миколаївна. Вона подякувала студентам за те, що обрали наш університет, висловила сподівання, що їхні очікування виправдаються, а освітньо-професійна діяльність буде творчою та натхненною. Вона наголосила: високопрофесійні фахівці – це запорука швидкого піднесення України.
Куратор першокурсників – доцент кафедри психології Омельченко Людмила Миколаївна – провела коротку екскурсію для студентів, розповіла про понад стодвадцятилітню історію НУБіП України, ознайомила з традиціями нашої almamater, професорсько-викладацьким складом кафедри психології, навчальною програмою, за якою навчатимуться здобувачі. Повідомила про те, які заняття заплановані на перші чотири навчальні тижні. Куратор привітала першокурсників зі світлим святом Незалежності України.
Студенти подякували своїм наставникам за привітність і увагу.  
 
Кафедра психології
радо вітає своїх першокурсників!!!!
 
Омельченко Л.М.
доцент кафедри психології
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook