Обговорення результатів захисту звітів з виробничої практики студентів ОС «Магістр» вибіркового блоку "Практичне лісівництво та мисливствознавство"

25 серпня 2021, 17:03
Кафедра лісівництва, ННІ ЛіСПГ, НУБіП України

 Виробнича практика – період поглиблення і розвитку професійних знань і вмінь із лісового господарства задля апробування на виробництві здобутих знань і максимально їх поліпшити у сфері лісового господарства. Тож, і бази практики мають бути відповідними – більшість студентів проходили практики на підприємствах Державного агентства лісових ресурсів України.

25 серпня, на он-лайн засіданні кафедри лісівництва здобувачі ОС «Магістр» представили результати проходження виробничої практики.

А після захисту звітів була зустріч з наставником, де відбулося обговорення результатів захисту звітів з виробничої практики, вказані переваги її проведення та виокремлені недоліки, які студенти допустили при проходженні виробничої практики.

Під час практики студенти досягли наступних результатів: набули умінь і навичок керівництва та технології проведення основних лісогосподарських робіт, ознайомились із встановленим порядком оформлення відповідних документів, які завершують проведені роботи, щомісячною звітністю лісництва, зібрали необхідні дані та польовий матеріал для написання дипломної роботи.

 

Наставник, доцент Сендонін С.Є.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook