Старт нового навчального року, розподіл педнавантаження та інші важливі питання. Серпневе засідання кафедри.

23 серпня 2021, 18:04

    Традиційно, новий навчальний рік розпочався із засідання кафедри, на якому завідувач кафедри, к.вет.н., доцент Володимир Мельник ознайомив співробітників із завданнями, які поставлені перед кафедрою на новий навчальний рік. Зокрема, із розкладом занять згідно якого 1 та 2 курси розпочинають навчання очно, а старші курси дистанційно. Такий графік навчального процесу розроблений для протидії з епідемією COVID-19.   Засідання кафедри відбулось у щойно оновленному конференц-залі кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології.

  Також на засіданні кафедри завідувач разом із науково-педагогічними працівниками узгодили розподіл педагогічного навантаження на рік. Відбулося обговорення робочих програм та  силабусів навчальних дисциплін та їх відповідність календарного плану на 2021-2022 навчальний рік.
  Викладачі, що є навставниками академічних груп студентів доповіли про готовність увірених їм студентів до нового навчального року.

   На завершення, завідувач кафедри ще раз привітав усіх присутніх із початком нового навчального року, із прийдешнім днем Національного Прапора та з тридцятою річницею Незалежності України!

Секретар кафедри, Олександр Мартинюк
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook