Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії агробіологічного факультету

30 серпня 2021 року

30 серпня 2021 року відбулося засідання навчально-методичної комісії агробіологічного факультету.

Відкриваючи роботу навчально-методичної комісії голова – декан агробіологічного факультету, професор Оксана Тонха озвучила інформацію щодо проведення набору студентів у 2021 році. Також вона означила окремі моменти щодо підготовки електронних навчальних курсів та якісному їх наповненні НПП факультету. Оксана Леонідівна дала змістовні роз’яснення на запитання які прозвучали від членів навчально-методичної комісії.

Далі навчально-методична комісія розглянула та рекомендувала до переатестації та атестації ЕНК розроблені співробітниками агробіологічного факультету. Їх представив секретар навчально-методичної комісії Анатолій Бобер. Під час обговорення електронних навчальних курсів були внесені корективи щодо окремих елементів ЕНК.

1. ЕНК з дисципліни «Овочівництво» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності «Агрономія» агробіологічного факультету. Автор: к. с.-г. н., доцент Кутовенко В.Б. (переатестація).

2. ЕНК з дисципліни «Селекція плодових і ягідних культур» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство». Автори: асистент Гаврилюк О.С., старший викладач Кузьмінець О.М. (атестація).

3. ЕНК з дисципліни «Генетика імунітету рослин проти хвороб та шкідників» для студентів ОС «Магістр» ОПП «Селекція і генетика сільськогосподарських культур» 1 року навчання агробіологічного факультету. Автори: д. с.-г. н., професор Ковалишина Г.М., к. с.-г. н., доцент Дмитренко Ю.М. (атестація).

Заступник голови навчально-методичної комісії агробіологічного факультету Володимир Завгородній детально зупинився на змісті програм та якості проведення навчальних практик для студентів спеціальності 201 – Агрономія та 203 – Садівництво та виноградарство. В обговоренні активну участь взяли доценти Гаврись І.Л., Макарчук О.С., Бобер А.В.


 

 

 

 

 Анатолій Бобер,

Cекретар навчально-методичної комісії агробіологічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook